Hej vänner, nu var det ett tag sen det hände nått på den här sida, så vi tänkte uppdatera lite så ni får veta vad som händer bakom kulisserna på Emmaus.

Onsdag den 3 oktober skickade vi en fullpackad lastbil till Lutsk i Ukraina, frakten gick bra och lastbilen lastades av helgen efter. På söndagen den 6 åkte tre stycken från personalen ner för att träffa våra kontakter på plats. Det var en lång bilresa men vi kom fram tryggt och säkert.

Det var fantastiskt att träffa Teamet som tar emot alla varor som vi skickar att få krama om dom som vi bara hade pratat med på telefon och höra om deras önskemål och behov.

Resan fick mig verkligen att förstå innebörden av hur viktiga våra frakter är, när människor i pågående krig får fly från allt dom äger och har.

Vi vill med detta även passa på att tacka alla som lämnar gåvor hos oss! Vi är så tacksamma för alla hela och rena kläder och prylar.

Vi har även en liten önskan, för att vi ska kunna göra ett sånt bra jobb som möjligt så behöver vi fler volontärer, vill du bidra med din tid så hör gärna av dig till oss.

076-761 30 11

Vänligen Jennie med personal